SmartPart with AJAX and .NET Framework 3.5?

Dec 11, 2007 at 3:57 AM
My .ascx control (with AJAX) is written using .NET Framework 3.5. How can I use it with SmartPart with AJAX?
Jan 10, 2008 at 1:52 PM
I am very much interested in this too. Any updates or information on AJAX with .NET 3.5?
Jan 16, 2008 at 4:54 AM
You need to add this to web.config:
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Extensions" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/>
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Extensions.Design" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/>
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
Feb 5, 2008 at 4:57 PM
ivanoff,
Does the web.config need to have Version=3.5.0.0 instead of 1.0.61025.0?

I'm still having trouble getting 3.5 AJAX to work with Smart Part.
Oct 19, 2009 at 11:56 AM
Edited Oct 22, 2009 at 2:14 PM

nevermind, solved

 

Jan 30, 2010 at 3:58 PM

Hi Everyone,

i face this problem right now and i did every thing but still doesn't work the output is "An unhandled exception". what can i do else?

Please Help.....

Feb 18, 2010 at 3:35 PM

Hi,

I am also having this problem.

I added the assembly redirect but I am receiving the error:

Unable to connect to SQL Server session database. The connection string (server='xxx', database=xxx) was returned by an instance of the IPartitionResolver type 'Microsoft.Office.Server.Administration.SqlSessionStateResolver, Microsoft.Office.Server, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c'.

 

Any help would be greately appreciated.

 

thanks,

Joseph

 

Mar 24, 2010 at 6:02 AM

Hello

I am facing a strange problem. I have .Net 3.5 on my servers. When I put smart part without Ajax, it works fine. But When i place smartpart Ajax webpart, and put my Ajax web controls in it. It displays them well. But when the control updates, it doesn't refresh the control. If I manually refresh the page I see the updated control. 

Does anybody have an idea about it, what I am missing, or i m doing wrong?

Kind regards

Sadiq